900 m² schaatsplezier en heel veel gezelligheid

900 m² schaatsplezier, roetsjen, curlen en volop entertainment

Van Nederlandstalig en house tot alle hits van ABBA: voor de leukste liveoptredens moet je echt bij Uden on ice zijn! Tussen 15 december en 7 januari hebben we weer mooie acts voor je in petto. Wat dacht je bijvoorbeeld van QMusic The Party, A-Fever XL en onze Hollandse avond met Marco Schuitmaker, Bart van Dishoek en Jeffrey Heesen? Veel optredens zijn gratis toegankelijk. Voor de andere optredens koop je via deze website eenvoudig je tickets. Zien we jou bij Uden on ice?

Spetterende liveoptredens: ben jij erbij?

07 oktober 2023

Van Nederlandstalig en house tot alle hits van ABBA: voor de leukste liveoptredens moet je echt bij Uden on ice zijn! Tussen 15 december en 7 januari hebben we weer mooie acts voor je in petto. 

Wat dacht je bijvoorbeeld van Staal met Glazen, de Tawny Brothers, QMusic The Party, A-Fever XL en onze Hollandse avond met Marco Schuitmaker, Bart van Dishoek en Jeffrey Heesen? Veel optredens zijn gratis toegankelijk. Voor de andere optredens koop je via deze website eenvoudig je tickets. Zien we jou bij Uden on ice?

Facebook
LinkedIn
WhatsApp