900 m² schaatsplezier en heel veel gezelligheid

900 m² schaatsplezier, roetsjen, curlen en volop entertainment

Zin in een sportieve en vooral gezellige uitdaging? Dan is onze UDO | Uden on ice curlingcompetitie helemaal jouw ding! Ook dit jaar reserveren we de ijsbaan vier avonden voor deze traditionele wintersport met een twist. Combineer curling met jeu de boules en bowlen, en je weet ongeveer wat je kunt verwachten op de woensdagen 20 en 27 december en 3 januari. Donderdag 4 januari is er een extra curlingavond. De spelregels? Die wijzen zichzelf. Iedereen kan het, dus doe met jouw team ook een gooi naar de prijzen!

Inschrijving curling opent 15 oktober om 20.23 uur

10 oktober 2023

Zin in een sportieve en vooral gezellige uitdaging? Dan is onze UDO | Uden on ice curlingcompetitie helemaal jouw ding! Ook dit jaar reserveren we de ijsbaan vier avonden voor deze traditionele wintersport met een twist. 

Combineer curling met jeu de boules en bowlen, en je weet ongeveer wat je kunt verwachten op de woensdagen 20 en 27 december en 3 januari. Donderdag 4 januari is er een extra curlingavond. De spelregels? Die wijzen zichzelf. Iedereen kan het, dus doe met jouw team ook een gooi naar de prijzen!

Meld je snel aan
Per avond kunnen 64 teams terecht op de 16 curlingbanen. Ook dit jaar verwachten we dat alle plaatsen snel gevuld zijn, dus wacht niet te lang met aanmelden. De online inschrijving voor de curlingwedstrijden start op zondag 15 oktober 2023 om 20.23 uur via www.uden-on-ice.nl. Heb je jouw team correct ingeschreven en betaald? Dan is je aanmelding geldig en ontvang je automatisch een bevestigingsmail.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp