900 m² schaatsplezier en heel veel gezelligheid

900 m² schaatsplezier, roetsjen, curlen en volop entertainment

Heerlijk schaatsen, lekker eten en drinken met familie of vrienden en genieten van spetterende liveoptredens: wij krijgen er geen genoeg van. Daarom gaan we in de slotweek gewoon door in de hoogste versnelling!

Volop entertainment in slotweek

28 december 2023

Heerlijk schaatsen, lekker eten en drinken met familie of vrienden en genieten van spetterende liveoptredens: wij krijgen er geen genoeg van. Daarom gaan we in de slotweek gewoon door in de hoogste versnelling!

Je kunt nog de hele week genieten van goede livemuziek bij Uden on ice. Het optreden van A-Fever XL (30 december) en de Hollandse avond (6 januari) zijn uitverkocht, maar er zijn nog diverse andere gratis optredens waar je echt bij moet zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Tawny Brothers, Dance Classics The Party met Roland de Winter of coverband Check-In? Check ons programma voor de data en tijdstippen.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp