900 m² schaatsplezier en heel veel gezelligheid

900 m² schaatsplezier, roetsjen, curlen en volop entertainment

Schaatsen, curlen, dansen, proosten: duizenden kinderen en volwassenen vonden de voorbije weken hun weg naar de Udense markt. Overal zagen we vrolijke gezichten. En het goede nieuws is: we hebben nog een paar dagen winterpret voor de boeg! Check het programma voor alle activiteiten!

Zien we jou op het Smeltfeest?

4 januari 2024

Schaatsen, curlen, dansen, proosten: duizenden kinderen en volwassenen vonden de voorbije weken hun weg naar de Udense markt. Overal zagen we vrolijke gezichten. En het goede nieuws is: we hebben nog een paar dagen winterpret voor de boeg! Check het programma voor alle activiteiten!

Smeltfeest met RUM
Om de twintigste editie van Uden on ice feestelijk af te sluiten, organiseren we op zondag 7 januari het traditionele Smeltfeest vanaf 15.00 uur in het horecapaviljoen. De band RUM (Roept U Maar) staat die middag op het podium. Kom je ook? De toegang is gratis!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp